Heineken 0.33

Heineken 0.33 je edinstveno pivo, ki je zvarjeno iz 100 % naravnih sestavin. To pa so voda, hmelj in ječmen. H končnemu karakterju piva pripomorejo tudi A-Heineken kvasovke, ki so najbolj učinkovite v času, ko zorijo. Pa vi, ste že pili to pijačo? V kolikor vaš odgovor ni pritrdilen, potem je skrajni čas, da se odžejate z omenjenim pivom. 

Heineken 0.33

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekoliko več informacij o tej tematiki. V kolikor želite izvedeti več informacij o Heinekenu 0,33, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka. Zagotovo boste na tem mestu izvedeli veliko novega o tej pijači!

Edinstven Okus

Heineken 0.33 ima izredno uravnotežen okus in še odlične, nežne sadne arome, ki pa so naravnost očarljive. Kadarkoli in kjerkoli že boste, vam svetujemo, da te arome tudi izkusite in uživate v kančku prefinjenosti s hladno pločevinko tega piva. Slednji vam prinaša osvežujoč okus, ki mu svetloba in zrak ne pridejo do živega! Zavedajte se, da pločevinka ohranja uravnoteženo bogatost okusa, osvežujočo čistost in čudovito zlato rumeno barvo piva. To pivo vsebuje tudi alkohol, in sicer 5 %.

Brezalkoholno Pivo

V kolikor niste ravno ljubitelji alkoholnih pijač, vam priporočamo, da poskusite tudi brezalkoholno različico tega piva. Zagotovo boste očarani tudi nad tem okusom, ki je naravnost odličen. Za več informacij o alkoholni različici tega piva, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Še v istem trenutku se boste znašli na spletni strani Rundasekunda, kjer imajo za vas pripravljeno široko ponudbo odličnih alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Pri njih lahko naročite Heineken 0.33 in še mnoga druga piva (na primer: Radler, brezalkoholno pivo in druga), različna vina, žgane pijače in še mnogo pripomočkov za pitje teh pijač. 

Brezalkoholno Pivo

Zgodovina Heinekena

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še nekaj splošnih informacij o razvoju in tudi zgodovini pivovarne Heineken. V njej namreč varijo tudi omenjeno pivo – Heineken 0.33. Pred davnimi leti (1873) je omenjeno pivovarno ustanovil takrat izredno mlad in pa ambiciozen fant, ki mu je bilo ime Gerard. Takrat so v današnjem središču mesta Amsterdam zgradili njegovo prvo pivovarno. Obenem pa je takrat mlademu možu uspelo ustvariti tudi prvo, zelo dobro uležano pivo, ki so mu nadeli ime – ležak. Tu pa se je razvoj omenjenega piva šele dodobra začel. Gerard je namreč nadaljeval z razvojem in nadgradnjo receptov za pivo. Poleg tega je v svoji pivovarni povečal prostore, v katerih so pivski mojstri varili pivo. Iz leta v leto je bil glas o omenjeni pivovarni bolj razširjen. Posledično pa se je povečala tudi prodaja tega odličnega piva. Tudi danes (140 let od ustanovitve) varijo izredno kvalitetno in pa predvsem zelo okusno pivo Heineken 0.33, s katerim se morate osvežiti tudi sami. Ali ste vedeli, da svoje delo pivovarji opravljajo z veliko ljubeznijo? Predvsem pa se pri tem trudijo in poskušajo opraviti delo kar se da brezhibno, saj si napak niti ne smejo privoščiti. Tudi danes potrošniki iz 192 držav iz celega sveta uživajo ob pitju te izvrstne pijače. 

Heineken Experience

Družinska Pivovarna

Ob koncu tokratnega članka naj kot zanimivost omenimo še to, da so se v vseh teh letih (od ustanovitve pa do danes) zamenjale že štiri generacije te družine. In tudi danes vsi člani z veliko ljubeznijo do varjenja piva opravljajo svoje delo 100 %.

Nakup Piva

V kolikor se tudi sami želite odžejati s pivom Heineken 0.33, vam priporočamo, da naročite paket preko zgoraj omenjene spletne trgovine. V enem paketu boste prejeli 24 enot (0,33 l na posamezno enoto). Predlagamo vam, da to pivo servirate dobro ohlajeno na 3 ºC – 5 ºC. 

24pack Heieneken

Svetujemo vam, da se še danes osvežite s to okusno pijačo. Verjamemo, da boste očarani z vsakim novim požirkom, brbončice pa vam bodo izredno hvaležne! 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja