Laško Malt ananas

Laško Malt ananas je izredno okusna, osvežilna pijača, ki ne sme manjkati na plaži! Ste že poskusili Laško Malt ananas? Če vaš odgovor ni pritrdilen, potem je skrajni čas, da se odžejate s to edinstveno pijačo. V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili še nekaj zanimivih informacij, podatkov o tem Malt-u. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Laško Malt ananas

Brat družine Laško

Laško Malt ananas je dobro poznana osvežilna brezalkoholna pijača. Priljubljena je tako med mladimi kot tudi med nekoliko bolj starimi. Glede na to, da ne vsebuje alkohola, se lahko z njo odžejate kjerkoli in kadarkoli.  Ta osvežilni napitek iz slada ima okus tropskega ananasa. Gre za »pridnega« brata družine Laško, ki je »vedno trezen in nikoli osladen«. Njegovo osnovo predstavlja ječmenov slad in je 100 % naraven (tako po vsebini, kot tudi po svojem značaju)

družina Laško

Idealna osvežitev

Verjetno se sprašujete, kako so pivovarji sploh prišli do ideje, da bi ustvarili takšno pivo. Odgovor je zelo preprost… Pivovarji so iskali veliko idealnih osvežitev, poskušali z različnimi metodami, mešanjem sestavin in nazadnje okusu ananasa odvzeli sladkor ter mu dodali več sadja. Priznati moramo, da jim je uspelo ustvariti zares pravo pivsko osvežitev, ki pripomore k odlični pivski izkušnji.

Sestavine

Pri pripravi so uporabili naslednje sestavine, ki jih še sedaj uporabljajo za nastanek omenjene pijače: vodo, sladkor, zgoščeni sok limon, hmeljeni izvleček ječmenovega slada (1,9%), ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi ananasa (0,1%) in acerole, naravne arome ter izvleček iz ječmenovega slada. 

Nakup Malta

V kolikor smo vas v tokratnem članku navdušili nad to pijačo, vam svetujemo, da se odločite za nakup vsaj enega paketa. V njem boste prejeli 24 enot (po 0,5 litra). Zanj pa boste odšteli le 18,49 evrov. Na dom vam ga bodo dostavili v najkrajšem možnem času! Kliknite na zgornji odebeljeni napis in opravite nakup še danes. Zagotovo boste navdušeni nad tem osvežilnim napitkom.

Nakup Malta

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja