Malt ananas

Malt ananas je gaziran osvežilni napitek, ki je pripravljen na osnovi sadnega sladnega ekstrakta. Primeren je za vse tiste, ki jim je okus piva in ječmenovega sladu izredno všeč, vendar zaradi različnih razlogov alkoholnih pijače ne smejo uživati. 

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas zbrali najbolj pomembne informacije o Malt ananas pivu. Če želite izvedeti več podatkov o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Brat družine Laško

Kot smo že omenili, je Malt ananas brezalkoholna pijača iz slada, ki ima okus sočnega, tropskega ananasa. Laško Malt z omenjenim okusom je pridni brat družine Laško, ki je »vedno trezen in nikoli osladen.« Ta osvežilna gazirana pojača ne vsebuje alkohola. Pripravljena pa je na osnovi ječmenovega slada, ki je 100 % naraven – tako po vsebini, kot tudi po svojem značaju. Ko so pivovarji iskali idealno rešitev, da bi ustvarili popolno, osvežilno pijačo, so okusu ananasa odvzeli sladkor in mu dodali več sadja. Slednje pa je pripomoglo k popolni Malt izkušnji! Omenjeno pivo proizvajajo v Pivovarni Laško Union, ki se nahaja na Pivovarniški ulici 2, v Ljubljani.

Pivovarna union

 

Sestavine

V nadaljevanju vam predstavljamo sestavine, ki jih vsebuje omenjeno pivo. To so: voda, sladkor, zgoščeni sok limon, hmeljeni izvleček ječmenovega slada (1,9%), ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi ananasa (0,1%) in acerole, naravne arome, izvleček iz ječmenovega slada. 

Nakup

Če želite svoj hladilnik napolniti s tem pivom, vam svetujemo, da opravite nakup kar iz domačega naslonjala. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini Runda sekunda. Tam lahko naročite paket  (24 enot – 0,5l na posamezno enoto), ki vam ga bodo dostavili na dom. Svetujemo vam, da pločevinke s pivom ohladite na temperaturo od 3 ºC – 5 ºC. Ta temperatura je namreč najbolj primerna za serviranje. Povabite svoje prijatelje na idealno osvežitev z omenjenim pivom.

Malt Ananas nakup
Published
Categorized as Malt

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja