Pivo online

Pivo online je sedaj na voljo tudi v Sloveniji! Kaj je boljše kot sveže odprto pivo v udobju vašega doma? Pivski navdušenci pravijo, da ga čez to pa res ni! Vaše najljubše pivo je danes mogoče kupiti tudi online oziroma preko spleta. Razvajajte se tudi vi – naj vam vaše najljubše pivo pripeljejo kar do vhodnih vrat. 

Pivo online

Se bliža praznovanje rojstnega dne, obletnica poroke, poslovna zabava ali kakšen drug poseben dogodek? Zavedamo se, da je lahko pri organizaciji dogodka zelo stresno še hoditi po trgovini in nabirati vse platoje piva ter jih prevažati domov. To danes ni več težava, saj vam največji ponudnik piva v Sloveniji, Pivovarna Laško Union, ponuja tudi možnost nakupa piva online v njihovi spletni trgovini Rundasekunda. Zakaj bi si povzročali stres v zadnjih minutah pred vam ljubim dogodkom? Kupite vaše najljubše pivo kar online, le-tega pa vam skrbno pripeljejo na dom ali naveden naslov. Na voljo pa vam je tudi osebni prevzem na njihovem prevzemnem mestu. 

Kje lahko kupim pivo online?

Pivo vam je online oziroma preko spleta na voljo pri največjem ponudniku in proizvajalcu piv v Sloveniji – Pivovarni Laško Union. Leta 2019 se je podjetje zaradi velikega povpraševanja odločilo za nov pristop k prodaji piva. Tako vam le-to ni na voljo samo v najbližjih prodajalnah, gostilnah in lokalih, kupite ga lahko kar online! 

Pivo online točilna naprava

Runda sekunda na njihovi spletni strani ponuja pester nabor piva. Na voljo so piva znamke Laško, Union in Heineken. Privoščite pa si lahko tudi brezalkoholne pijače znamke Sola, Fruc, Fructal, Zala, Red Bull in mnogi drugi. Svoje najljubše pivo ali brezalkoholne napitke lahko naročite že s par kliki, pripeljejo pa vam ga na naveden naslov, izkoristite pa lahko tudi možnost osebnega prevzema. Cena dostave za naročila nad 100 € je brezplačna, standardna dostava za naročila v vrednosti do 99,99 € pa znaša 2,99 €.

Morda vas zanima tudi:
Brezalkoholno pivo
Laško Malt ananas
Union

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja