Radler grenivka

Radler grenivka je odlična pijača, s katero se morate odžejati tudi vi! Gre namreč za tekočino, ki jo lahko kupite ali naročite v alkoholni ali brezalkoholni različici. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili obe različici. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Radler grenivka

Radler grenivka 0.0

Radler grenivka 0.0 je mešana pijača iz svetlega brezalkoholnega piva in še osvežilne pijače s sadnimi sokovi. Poznana je po značilnem vonju piva in grenivke. Poleg tega je prijetnega sladkega in hkrati grenkega okusa in na ta način lahko poskrbi za pravo dvojno osvežitev!

Union Radler grenivka 0.0

Sestavljena je iz naslednjih sestavin: svetlo brezalkoholno pivo 50% (voda, ječmenov slad, ječmen, hmelj, hmeljni ekstrakt), osvežilna pijača 50% (voda, sladkor, zgoščeni sok limon, sladkor, zgoščeni sok grenivke (sadni delež 1,3 % v Radlerju), ogljikov dioksid, zgoščeni sok pomaranč in acerole, naravna aroma grenivke, naravne arome, stabilizator (gumi iz zrn rožičevca). Ta pijača je torej brezalkoholna, kar pomeni, da ne vsebuje alkohola. Vsebuje pa precej visok sadni delež, in sicer 6 %. Paket Radler grenivka (24 enot po 0,5 litra) lahko naročite preko spletne trgovine Rundasekunda, kjer boste zanj odšteli le 20,50 evrov.

Union Radler grenivka 0.0, 24 x 0,5l

Poleg tega lahko v omenjeni trgovini naročite tudi alkoholno različico te pijače. Tudi alkoholna različica Radler grenivka predstavlja mešano pijačo svetlega lager piva in osvežilne pijače s sadnimi sokovi. Sestavine so enake kot pri brezalkoholni različici, vendar pa ima tekočina še 2 % alkohola. Za en paket (24 enot po 0,5 litra) boste preko omenjene spletne trgovine odšteli 23,99 evrov. Tako boste dobro napolnili svojo klet in Radler grenivka bo vedno pripravljen. 

Radler je na voljo v različnih okusih

Omenjeni Radler lahko naročite še v drugih okusih, med katerimi so še: kumara, bezeg in limona. Na tem mestu vam predstavljamo še nekatere ključne sestavine, ki jih vsebuje Radler z okusom bezga. To so: ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi limet in acerole,, izvleček bezgovih cvetov, naravne arome, svetlo brezalkoholno pivo 50% (vodaječmenov slad, ječmen, hmeljni ekstrakt) in tudi osvežilna pijača 50% (voda, sladkor, zgoščeni sokovi limon in pomaranč (sadni delež 3,8 %).

Union Radler bezeg 0.0

Najbolj optimalna temperatura za hlajenje te tekočine je sobna temperatura. Tudi vam toplo priporočamo, da se še danes odločite za nakup ene izmed omenjenih okusnih in osvežilnih pijač. V kolikor bo v vaši nakupovalni košarici veliko pijače ali katerih drugih izdelkov, ki jih ponujajo na spletni trgovini in bo tako skupna cena vašega nakupa znašala več kot 100 evrov, vam bodo paket dostavili brezplačno do doma. To bodo storili v kratkem času (največ do 3 delovne dni). V primeru, da bo cena nakupa nižja od 100 evrov, pa boste za poštnino odšteli 2,99 evrov.

Union Radler Isotonic

Spletni nakup v spletni trgovini Rundasekunda

Svetujemo vam, da si v Rundisekundi ogledate tudi ponudbo čisto nove pijače Pure Pirana. Gre namreč za gazirano vodo z alkoholom in kančkom naravnega sadnega okusa. Posebnost te pijače se skriva v zelo nizki vsebnosti kalorij, saj jih tekočina (0,33 litra) vsebuje le 92. To je zares prava osvežitev rojena iz ljubezni do razmišljanja izven okvirjev, premikanjem meja in dodajanja kreativnosti! Ta gazirana voda lahko ima okus grenivke, limone-limete in gozdnih sadežev. Slednja prinaša okus poletnega sonca. Prav vsak požirek bo zagotovo polepšal vaš dan!

Union Radler grenivka, 24 x 0,5l

Sedaj pa nič več ne čakajte in pokukajte v spletno trgovino že sedaj. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že se boste znašli na njihovi strani. Tam so za vas pripravili tudi široko ponudbo ostalih dodatkov za pijače in tudi točilnih aparatov za pivo. Poleg tega pa lahko pri njih kupite še krigle ali steklene kozarce in podstavke za pivo ter še veliko več. Privoščite sebi in svojim prijateljem le najboljše pivo Radler grenivka, ki pa ga sedaj lahko naročite kar z domačega kavča!

Preberite tudi:

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja