eVino

eVino je največja spletna vinoteka. Če želite o tej vinoteki in o njeni ponudbi izvedeti več informacij tudi vi, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka.

vinoteka evino

Naj že na začetku omenimo, da se je ekipa podjetja eVino pred petnajstimi leti podala na pot med ljubitelje dobrih vin, ostalih pijač, kulinarike in prijetnega druženja. Takrat so si nadeli slogan »vinoteka z okusom«.

Ponudbe eVino vinoteke

Poudariti moramo, da v spletni vinoteki in eVino baru ponujajo pijače priznanih domačih in tudi tujih blagovnih znamk ter izbrane kulinarične dobrote. Poleg tega so vam pri izboru in nakupu pripravljeni strokovno svetovati, vas usmerjati in vam pomagati. Ali veste, da ponuja njihova klet trenutno več kot 900 etiket od 150 različnih vinarjev? Ja, prav zares imajo tako široko ponudbo. Največ imajo slovenskih vin, veliko pa jih je tudi iz Španije, Portugalske, ZDA, Argentine, Nove Zelandije, Italije, Francije, Južne Afrike, Avstrije in sosednje Madžarske. Omenjeno podjetje je tudi uradni zastopnik za prodajo vin nekaterih najboljših slovenskih kleti. Med njimi so: Marjan Simčič, Movia, Sutor, Posestvo Burja, Dolfo, Pasji Rep, Gross, Oskar, Šumenjak, Ščurek in še številni drugi. Poleg tega se ukvarjajo še s prodajo nekaterih tujih vinarjev, in sicer: Gravner, Zidarich, Ornellaia, Sassicaia, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, Chateau Pontet-Canet, Petrus in drugi. 

eVino ponudbe

Na tem mestu vam sporočamo, da je vino pri njih hranjeno v idealnih pogojih, to je 8 metrov pod zemljo. Cena vina v spletni vinoteki pa je ista kot pri vinarju. Poleg vinskih blagovnih znamk ponujajo še širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk. Tudi ponujajo izbrane gurmanske poslastice ( to so odlična in okusna oljčna olja, kisi, pelati, testenine ter španski pršut). Ste vedeli, da lahko v njihovi spletni trgovini in baru poleg kozarcev znamke Riedel kupite še darilno embalažo? Pri njih boste našli še ostale vinske dodatke in zanimiva darila.

Published
Categorized as Vino

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja