Ledeni čaj brusnica

Ledeni čaj brusnica prinaša pravi novi val energije in pod istim pokrovčkom v eno združuje okus ameriške brusnice, limone ter tudi jabolka. To je sladka pijača, ki je izredno priljubljena med otroki. Zelo radi se z njo odžejajo tudi mladi in nekoliko starejši. 

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili sestavine ter še nekatere druge lastnosti pijače – Ledeni čaj brusnica. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Sestavine čaja brusnica

Ledeni čaj brusnica je negazirana brezalkoholna pijača, ki ima okus ameriške brusnice. Gre za rdeče obarvani ledeni čaj, ki ne vsebuje konzervansov. Pa si oglejmo, katere so ključne sestavine tega pasteriziranega napitka. Največ je vode, vsebuje pa tudi: sladkor, zgoščeni sok črnega korena, kislina (citronska kislina), zgoščen sok brusnic (sadni delež 0,1 %) in naravne arome. Če bi želeli svoj hladilnik napolniti s tem napitkom, potem vam svetujemo, da opravite nakup kar preko spleta. To lahko storite s klikom na zgornji odebeljeni napis.

Ledeni čaj brusnica

Že v naslednjem trenutku se boste namreč znašli na spletni strani Rundasekunda, kjer boste v paketu prejeli 6 enot (po 1,5l na posamezno enoto). Zanj boste odšteli 6,29 evrov. Paket vam bodo dostavili na dom, in sicer v roku od 2 do 3 dni. Naj še enkrat poudarimo, da otroci naravnost obožujejo ledeni čaj brusnica, zato ta pijača ne sme manjkati na praznovanju rojstnega dne vaših najmlajših nadobudnežev! Priporočena temperatura pitja je od 8 pa do 12 stopinj Celzija. To odprto pijačo pa lahko hranite pri temperaturi pod 8 stopinj Celzija, in sicer največ 3 dni. 

Ledeni čaj 6 enot

Da pa se na praznovanju ne bodo sladkali le vaši najmlajši, priskrbite tudi dovolj piva ali druge tekočine za nekoliko starejše. Tudi pivo ali pa druge brezalkoholne pijače lahko naročite v omenjeni spletni trgovini. Preglejte pa še ponudbo različnih dodatkov za pitje piva, med katerimi so odlični stekleni kozarci za pivo.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja