Sladka rdeča vina

Sladka rdeča vina in njihove lastnosti vam bomo predstavili v nadaljevanju tokratnega članka. Razkrili vam bomo tudi, kje lahko kupite najbolj priljubljena sladka rdeča vina. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Prepričani smo, da boste izvedeli veliko novega. Najprej vam želimo sporočiti, da lahko priljubljena sladka rdeča vina naročite kar preko spletne vinoteke eVino. Pri njih namreč ponujajo pester nabor polsladkih vin, suhih vin, penečih vin in tudi nekaterih drugih vin ter številnih brezalkoholnih pijač. Ukvarjajo pa se tudi s prodajo delikatese, kozarcev in nekaterih drugih daril.

Esenca Merlot 2018

Med najbolj prodajanimi sladkimi rdečimi vini pa je zagotovo Esenca Merlot 2018 (vinarja Movia). Gre za pravo redkost, ki naravnost očara. Še posebej odlično se prileže ob sladicah. Če še ne veste, vam sporočamo, da so tovrstna vina naravnost odlična, vendar pa ni veliko sladkih merlotov. Ta pijača je vijolične in globoke barve, na nosu pa se zazna praženo kavo, temno rdeče in črne sadeže ter črni ribez. Poleg tega je tekočina precej sladka, vendar z obilico kislin, ki dajejo ravnotežje sladkobi. Obenem je še izredno gosta in malce krepka, četudi se alkoholna stopnja ustavi pri 10 %. Glede na to, da to pijačo pridelujejo skrajno resno – od začetka do konca, torej od grozdja do steklenice, zatorej lahko to vino zadosti še tako visokim zahtevam.

Esenca Merlot 2018

Svetujemo vam, da steklenico omenjene tekočine podarite kot darilo, saj je zelo dolgoživo in bo zdržalo desetletja. Za eno enoto boste v spletni vinoteki eVino odšteli 20,49 evrov. Nazadnje naj še omenimo, da je vinar Movia precej znan pri nas. Njegovo posestvo obsega kar 22 hektarjev, od tega polovico na italijanski strani Goriških Brd (Collio). Blagovna znamka Movia je trenutno med najpomembnejšimi in najbolj pogosto nagrajenimi s strani domačih in tudi tujih vinskih kritikov. Pa vi, ste se že poskusili katero vino vinarja Movia? Če vaš odgovor ni pritrdilen, vam svetujemo, da še danes opravite nakup!

Published
Categorized as Vino

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja