Plato piva

Plato piva je pravi odgovor za vse pivske navdušence. Zakaj bi kupovali pivo po kosih, ko lahko pravi ljubitelji piva kupite kar plato piva, ki bo vašo žejo pogasil za dlje časa. V enem platoju piva je na voljo, kar 24 kosov. 

Plato piva je prava izbira za različne dogodke

Plato piva je prava izbira za različne priložnosti. Ne glede na to ali praznujete rojstni dan, organizirate zabavo ali poslovni dogodek, obletnico poroke ali praznujete kakršnokoli drugo vam ljubo priložnost – na zabavi se vedno znajdejo strastni ljubitelji piva. Zato je to vedno prava izbira, ki poskrbi, da je piva vedno dovolj za vse pivske navdušence. 

Plato piva

Plato piva, ki vsebuje 24 kosov vašega najljubšega izbranega piva lahko kupite pri največjem proizvajalcu in prodajalcu piva v Sloveniji – Pivovarni Laško Union. Le-ta je svoje poslovanje leta 2019 razširila na spletno trgovino pod imenom Rundasekunda. Tam lahko vsi pivski navdušenci, za svoje posebne priložnosti, za uživanje v pivu doma ali na morju, plato piva naročite kar preko spleta! Na voljo pa vam je tudi dostava na izbran naslov ali osebni prevzem na prevzemnem mestu. 

Naročilo lahko oddate v spletni trgovini Rundasekunda

Svoje naročilo za plato vašega najljubšega piva lahko oddate v spletni trgovini Rundasekunda. Tam bodo vsa naročila oddana in potrjena med tednom do 12:00 odposlana še isti dan, naročila po 12:00 pa bodo glede na zalogo v centralnem skladišču odposlana naslednji delovni dan. Ponujajo pa vam tudi možnost osebnega prevzema. 

Rundasekunda

Na voljo so vam piva tipa Lager in tipa ALE. Ti vrsti se med samo razlikujeta po uporabi različne vrste kvasovk. Piva tipa ALE uporabljajo kvasovke ale, ki za vrenje potrebujejo višje temperature in manj časa. Tako spletna trgovina Rundasekunda ponuja piva blagovne znamke Heinekein, Unon in Laško. Med njimi najdete svetla in temna Lager piva, brezalkoholna piva, cider jabolčna piva, piva tipa IPA (Inida Pale Ale) in (brezalkoholna) piva z različnimi okusi. 

Published
Categorized as Pivo

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja