Pure Piraña

Pure Piraña je gazirana voda, ki vsebuje alkohol (4,5 %) in kanček naravnega sadnega okusa. Najboljše pri njej pa je to, da vsebuje samo 92 kalorij. Poleg tega ta pijača predstavlja pravo osvežitev, ki je rojena iz ljubezni do razmišljanja izven okvirjev, premikanjem meja in dodajanja kreativnosti! V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tekočini. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Okus limone in limete

Pure Piraña (gazirana voda) z okusom limone in limete je klasična kombinacija svežega okusa. Prinaša pikantno osvežujočo aromo z naravnim okusom nepogrešljivih citrusov. Pa vi, ste se že osvežili z njo? Če vaš odgovor ni pritrdilen, potem vam svetujemo, da se tudi vi čim prej osvežite z gazirano vodo Pure Piraña. Vedite, da ima ta pijača zelo nizko vsebnost alkohola, ki je pridobljen s fermentacijo. Sicer pa tekočina vsebuje naslednje sestavine: vodo, sladkor, ogljikov dioksid in naravno aromo. Posebna je predvsem zato, ker vsebuje zelo malo sladkorja in ogljikovih hidratov, ne vsebuje pa maščob, beljakovin in soli.

Pure Piraña Lemon Lime

Tako je primerna tudi za ljudi s posebnimi dietami, njena kalorična vrednost pa  je pol manjša kot pri pivu. Izdelujejo jo v Pivovarni Laško Union (na Pivovarniški ulici 2), v Ljubljani. Če bi se tudi vi radi osvežili s to tekočino, vam svetujemo, da jo naročite preko spletne trgovine Rundasekunda. Za 24 enot (0,33l na posamezno enoto) boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 39,90 evrov. Na tem mestu vam tudi predlagamo, da si ogledate še ostalo ponudbo pijač, ki so jo pripravili za vas. Nikakor ne zgrešite pestre ponudbe piva – Laško, Union, Heineken in druga… Pri njih pa lahko najdete tudi pripomočke za pivoljube – kozarce, podstavke in točilne aparate za pivo. Tudi vi se odločite za nakup v njihovi spletni trgovini – ne bo vam žal!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja