Voda z okusom brez sladkorja

Voda z okusom brez sladkorja je enostavna za pripravo. Iztisnete sok iz pomaranče, mandarine, limone ali drugega sadja. Ga zlijete v vodo in že je narejena voda z naravnimi dodatki. V kolikor pa niste doma in bi si resnično želeli poskusiti vodo z okusom brez sladkorja. Potem vam svetujemo, da posežete po novosti. Slednja je v zadnjem letu na trgu postala pravi prodajni hit. Pišemo seveda o vodi z okusom brez sladkorja Zala, ki narejena na osnovi izvirske vode Zala. Gre za linijo kakovostnih nizkoenergijskih negaziranih brezalkoholnih pijač z različnimi okusi, in sicer: grenivka, malina, bela breskev in jabolko. Popolna odsotnost sladkorja in sladil v vodi le-to dela edinstveno, potrošnikom pa je končno omogočena prava in predvsem zdrava voda s specifičnim okusom. 

Zala okusi

Zakaj so sladkani sokovi škodljivi

Ali se sploh zavedate, zakaj so sladkani sokovi ali vode tako zelo škodljivi? Naj poudarimo, da sladkor, ki je kot enostaven ogljikov hidrat (sicer naravno prisoten v žitih, stročnicah, sadju in zelenjavi), kot nepredelan vsebuje izredno pomembne, dragocene minerale, proteine, vitamine in še encime. Kljub temu je seveda potrebno ločiti prečiščeni sladkor od namiznega (ali saharoze). Slednji je namreč pridelan iz sladkornega trsa ali sladkorne pese in ne vsebuje mineralov, vitaminov, vlaknin idr. Ravno zato telo za njegovo prebavo potrebuje bistveno več energije, saj mora za absorpcijo uporabiti svoje zaloge mineralov ter encimov. Te vrste sladkor tako v resnici ne dovaja energije, temveč povzroča njeno pomanjkanje. Zato naj še enkrat poudarimo, da raje kot sadne sladkane sokove, pijte navadno vodo (brez sladkorja), nesladkan čaj idr.

sladkani sokovi

Najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač

Naj poudarimo, da je bila produktna linija Zala voda z okusom brez sladkorja leta 2018 prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač. Zala rada skrbi za svoje uporabnike in se pri tem ves čas trudi, da vsakega od njih osveži z izdelkom čisto po njegovem okusu. Ravno zaradi tega so v Pivovarni Laško Union kreirali linijo nizkoenergijskih pijač. Jo lahko potrošniki privoščijo brez slabe vesti ali skrbi v katerem koli delu dneva.

Nutris

Ta edinstven izdelek brez energijske vrednosti je že leta 2015 prepoznal Inštitut za nutricionistiko in Zali malina brez sladkorja dodelil edinstveni pečat Inovacija leta 2015. Nekoliko kasneje sta se obstoječima okusoma maline in grenivke pridružila še okusa bela breskev in jabolko. Sta prinesla še več raznolikosti, s čimer si je družina Zala z okusi brez sladkorja v letu 2018 ponovno prislužila Nagrado Inštituta za nutricionistiko za inovativnost v skupini pijač. Lahko povzamemo, da so se pečati kar vrstili eden za drugim. To je družbi dalo še večji zagon za nadaljnje delo. 

Stilska sprememba

Na tem mestu vam sporočamo, da se je Zala družina letos odločila za stilsko spremembo. Slednja bo namreč pripomogla še k boljši vidljivosti na policah v trgovinah. Izredno ponosni so na vse njihove vire in poreklo, zato je nova podoba embalaže še toliko bolj urbana. Bodite pozorni, saj na embalaži najdete čudovite mestne ilustracije. Poskrbeli pa so tudi za učinkovitejše razlikovanje med Zalo z okusi in Zalo z okusom brez sladkorja. Slednji so tako po novem »oblečeni« v pastelne silhuete mestnih vedut, v transparentni plastenki in s transparentnim zamaškom. Za razliko od nosilne modre barve ostalih izdelkov. 

Nazadnje vam še sporočamo, da se lahko čisto vsak razvaja z enim izmed osvežujočih okusov in z njimi popestri svoje potepe po mestnih ulicah ali skritih kotičkih. Edinstvena kvadratna plastenka odlično dopolnjuje urbani stil in se prilega prav vsaki torbi ali nahrbtniku.

Če smo vas v tokratnem članku navdušili nad omenjeno tekočino, potem vam svetujemo, da opravite nakup plastenke še danes. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini Rundasekunda, kjer lahko naročite paket (6 enot po 0,5 litra).

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja