Isotonic

Isotonic je krajše ime za Radler 0.0 Isotonic, ki vam ga bomo predstavili v nadaljevanju. Če želite izvedeti več informacij o tem pivu, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Isotonic je namenjen predvsem za regeneracijo po športu

Isotonic je mešana pijača, v katerem se prepleta brezalkoholno pivo in osvežilna pijača s sadnimi sokovi z okusom limone. Tekočini so dodali še minerale cinka, magnezija in vitaminov B. Kot zanimivost pa moramo omeniti, da so to pivo razvili skupaj z nogometaši Nogometne zveze Slovenije. Ravno zaradi tega je namenjen predvsem za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali pa rekreativnem športu. Takrat namreč človeško telo potrebuje osvežitev z nekoliko manj sladkorja in več dodanimi minerali in vitamini. Sedaj pa vam bomo predstavili temeljne sestavine, brez katerih Isotonic ne bi bil tako okusen.

Isotonic radler

Sestavine te pijače

Prva in obenem tudi najbolj pomembna sestavina je brezalkoholno svetlo pivo (50 % – voda, ječmenov slad, ječmen, hmeljni ekstrakt), osvežilna pijača 50 % (voda, fruktozni sirup, zgoščen sok limon (2,7%), zgoščen sok pomaranč (1,5%), zgoščena sokova limet in acerole (0,6%), ogljikov dioksid, koncentriran limonin izvleček, magnezijeve karbonate, naravne arome limone z drugimi naravnimi aromami, cinkov laktat, nekatere vitamine (niacin,  tiamin, vitamin B12) in še stabilizator (gumi iz zrn rožičevca). Kot smo že omenili, je Isotonic brezalkoholna pijača in vsebuje 4,5 % sadni delež. Če boste tekočino prelili v steklen kozarec, boste opazili, da je njegova barva svetlo rumena in nekoliko motna. To je posledica visokega deleža sadnih sokov.

Sestavine piva

Pravi čas za uživanje Isotonica

Verjetno veste, da velja ta pijača za eno izmed najbolj osvežilnih napitkov, ki ne smejo manjkati ob gledanju nogometne tekme, ob druženju s prijatelji ali pa na praznovanju vašega rojstnega dneva. Nekateri so namreč mnogo bolj navdušeni nad brezalkoholnimi pijačami, med tem ko drugi prisegajo na alkohol. Odločitev je seveda vaša! Kljub vsemu vam predlagamo, da imate v kleti vedno shranjenih vsaj nekaj pločevink tega piva, saj nikoli ne veste, kdaj boste želeli okusiti to odlično tekočino! Pred uživanjem pivo primerno ohladite, prelijte ga iz pločevinke v steklen kozarec, ga povohajte in si ga privoščite. Prepričani smo, da bo vsak požirek tega okusnega napitka nekaj posebnega. 

Uživanje pijače

Kje lahko kupite Isotonic Radler?

Verjetno veste, da lahko Isotonic Radler in še nekatere druge alkoholne ter brezalkoholne pijače kupite v živilskih trgovinah po celotni Sloveniji. Poleg tega lahko omenjeno pivo naročite tudi v gostilni, baru, restavraciji in še kje drugje. Na tem mestu pa vam sporočamo, da lahko pločevinke tega napitka naročite tudi preko spleta. Takšen nakup je zelo enostaven in obenem tudi izredno hiter. Vse kar morate storiti je, da izberete vaše želene izdelke (pijačo ali drugo) in jo »shranite« v nakupovalno košarico. Nato pa vpišete le še svoje osebne podatke z naslovom, kamor vam lahko dostavijo paket. To lahko storite že sedaj.

rundasekunda

Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini Rundasekunda. Tam najprej preglejte ponudbo, ki so jo pripravili za vas. Ne pozabite si ogledati vrhunskih točilnih aparatov za pivo, ki so v zadnjem času pravi prodajni hit. Nazadnje naj vas še obvestimo, da za nakup nad 100 evri dostavi podjetje vaš paket brezplačno do doma. V kolikor pa je vrednost nakupa nižja, pa boste za poštnino odšteli 2,99 evrov. V kolikor se boste odločili za nakup pijače Isotonic Radler, boste v enem paketu prejeli 24 enot (po 0,5 litra). Za še boljšo pivsko izkušnjo pa si kupite tudi kozarce za to tekočino. Slednji so namreč narejeni iz stekla in so izredno kvalitetni. 

Nič več ne odlašajte in opravite nakup še danes. Privoščite sebi in svojim najbližjim le najboljše. Skupaj se odžejajte ob družabnih igrah ali večernih pogovorih. Verjamemo, da bo pivo vaša najboljša družba poleg prijateljev. Na zdravje!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja