Gajba piva

Gajba piva mora biti vedno na zalogi tudi pri vas doma. Kako pa bi izgledalo, če bi k vam na obisk prišel vaš najboljši prijatelj pivoljub, vi pa ne bi imeli niti ene pločevinke piva v kleti?! Da do tega ne bi prišlo, morate imeti vedno na zalogi vsaj eno gajbo piva. Če je še nimate, jo morate naročiti čim prej. 

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatera najbolj priljubljena piva, ki jih lahko naročite preko spleta. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Gajba Union lager piva

Najprej vam predstavljamo Union lager pivo, ki ga lahko naročite v spletni trgovini Rundasekunda. Tam boste za eno gajbo piva (24 enot po 0,5 litra) odšteli samo 25,68 evrov. Gre za Union svetlo pivo, ki ima že več kot 150 letno tradicijo. Varjeno je iz prvovrstnega ječmenovega slada. Ta pijača je polna okusa s srednje izraženo grenčico. Za pravi gastronomski užitek skrbita prijetna rezkost in bleščeča zlatorumena barva. Pijača je sestavljena iz naslednjih ključnih sestavin: vode, ječmenovega sladu, ječmena, hmelja in hmeljnega ekstrakta. Pivo vsebuje 4,9 % alkohola.

Union Lager gajba

Laško Ipa pivo

V omenjeni spletni trgovini pa lahko naročite tudi gajbo piva Laško Ipa. Gre za nefiltrirano svetlo pivo, ki vsebuje kar 5,2 % alkohola. To je prava pijača, primerna za vse drzne raziskovalce novih okusov. Pri varjenju so uporabili nove sorte slovenskih hmeljev, med njimi sta Styrian Wolf in Styrian Colibri. Oba pričarata vznemirljive in presenetljive arome grenivke, limone, limete in bezga. Med tem pa precej nežne, zeliščne note vodijo domov, in sicer v pravo Kraljestvo Zlatoroga.

laško ipa pivo

Če se boste odločili za nakup tega piva, pa boste za eno gajbo (24 enot po 0,5 litra) odšteli 33,99 evrov. Pošiljko vam bodo na dom dostavili v roku od 2 do 3 dni. Sedaj pa hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in opravite nakup še danes. 

Published
Categorized as Pivo

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja