Multi Sola

Multi Sola je multivitaminska pijača, v kateri se skriva kar devet sadnih razlogov za dobro počutje in zdravje preko celega leta. V nadaljevanju tokratnega članka vas bomo poskušali še bolj prepričati, zakaj je dobro uživati Multi Solo skozi celo leto. Predstavili vam bomo glavne sestavine te pijače in še veliko več. Če želite o tej tematiki izvedeti več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Multi Sola je odlična izbira za vsakogar

Naj poudarimo, da je Multi Sola zares odlična izbira za vse multipraktike in tudi za tiste, ki se osredotočajo na eno samo stvar. Nekatere stvari velikokrat zahtevajo več napora, kot se to zdi na prvi pogled. Ravno v tistih trenutkih je najlepše in najboljše, da vam na pomoč priskočijo pravi zdravilci, ki skupaj tvorijo popolno celoto. To so: pomaranča, limona, belo grozdje, marakuja, banana, marelica, mango, guava in ananas. Verjetno ste že kdaj poskusili vsak posamezni sadež, vprašanje pa je, ali ste okusili že vse skupaj? To je namreč odlično sadje, ki je zelo okusno in obenem zelo zdravo za človeško telo. Ker pa bi bilo poimenovanje vseh sadežev definitivno predolgo ime za sok, so se ustvarjalci napitka odločili za krajšo različico poimenovanja, in ustvarili ime »Multi Sola«. Omenjeni napitek so ustvarjalci shranili v pločevinke, plastenke in priročne Pure-Pak embalaže. 

Multi Sola

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili značilnosti in zdravilno moč nekaterih sadežev, ki jih vsebuje Multi Sola.  

Sestavine – limona

Najprej vam predstavljamo nepogrešljive limone, ki imajo zelo pomembno vlogo za človeški organizem. Imajo namreč protivirusni in protibakterijski učinek na celotno telo. Poleg tega pa pomagajo še pri krepitvi imunskega sistema. Limone vsebujejo pomemben vitamin C. Ali veste, da lahko s 100 g limone zadostimo 88 % dnevnih potreb po tem vitaminu? Ja, prav ste prebrali. Ena izmed najbolj priljubljenih lastnosti tega sadeža pa je, da zavira procese staranja in  stanja povzročena prek delovanja prostih radikalov. Obenem preprečuje še poškodbe celičnih membran in vnetja. Vitamin C poleg vsega prispeva k izboljšanju stanja zobovja in kosti tako, da omogoča kalciju usmerjen transport na potrebna mesta v kostnih celicah. 

Limona

Sestavine – belo grozdje

Kot naslednji sadež vam predstavljamo okusno belo grozdje. Zanimivo je dejstvo, da je belo grozdje v zgodovini veljalo za hrano bogov. Čeprav večina ljudi mili, da je ta sadež odličen le za nastanek vina, pa temu ni čisto tako. Ta sadež je namreč izredno okusen in tudi zdravilen. Človeško telo namreč lahko oskrbi z vitamini, saj vsebuje grozdni sladkor, ki hitro preide v kri in daje energijo ter vitamine C, A, B6 in še folno kislino. Poleg tega vsebuje še minerale. Njegova pomembna sestavina so antioksidanti oziroma tako imenovani polifenoli, ki jim pripisujejo številne pozitivne vplive na zdravje, kot so zdravje srca in ožilja. 

Belo grozdje

Sestavine – pomoranče

Naslednji sadež sodi v družino citrusov in to so pomaranče. Te rastejo na drevesih pomarančevcih in so zelo bogate s C – vitaminom (tako kot limone). Poleg tega vsebujejo še vlaknine, vitamin B1 in B5, magnezij, baker, kalcij in tudi kalij. Številni vitamini in druga hranila izredno blagodejno vplivajo na zdravje človeka in vitalnost. Ker pomaranče vsebujejo limonin, posledično preprečujejo nastanek raka. Poleg tega pa še preprečujejo tudi nastajanje ledvičnih kamnov in bolezni ledvic. Pomagajo še pri zniževanju holesterola in ohranjajo zdravo srce.

Pomoranče

Sestavine – banane

Nazadnje pa vam bomo predstavili še okusne banane. Slednje namreč vsebujejo zelo veliko esencialnih hranil in pozitivno vplivajo na zdravje srca in hujšanje. Poleg tega pomembno vplivajo na prebavo. Ali ste vedeli, da so banane najbolj priljubljena vrsta sadja na svetu? Ja, prav zares. Skorajda ni človeka, ki ne bi jedel banan. Znano je, da izvirajo iz jugovzhodne Azije, danes pa jih gojijo v številnih toplih predelih sveta. Banane vsebujejo še veliko hranil, vlaknin in antioksidantov.

Banane

V kolikor smo vas v tokratnem članku navdušili nad omenjeno Muli Solo, vam svetujemo, da jo naročite preko spletne trgovine Rundasekunda.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja