Zlatorog pivo

Zlatorog pivo ima precej specifičen, a obenem odličen okus, ki zaradi nespremenjenega recepta ostaja isti že več let. Zlatorog pivo je polno ponosa, zato se morate z njim odžejati tudi vi!

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več podatkov o omenjeni tekočini. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem na tej povezavi

Tradicionalni okus Zlatoroga

Kot smo že omenili, je Zlatorog pivo najbolj znano zaradi svojega tradicionalnega okusa. Gre za svetlo alkoholno tekočino, ki vsebuje 4,9 vol.%. Njegova grenčica je značilno izražena. To so pivovarji dosegli z uporabo svetovno znanih slovenskih sort hmelja. Na tem mestu ne smemo pozabiti na njegovo edinstveno, polno, bogato peno. Ta služi kot zaščita pred zunanjimi vplivi. Poleg tega tekočino varuje, da njeni mehurčki ne izhlapijo prehitro. Pivovarji Zlatorog pivo varijo z najboljšimi surovinami in najnovejšimi tehnološkimi dognanji. Varijo ga po preverjeni tradicionalni recepturi. Slednja pa ostaja nespremenjena že vrsto let! Znano je celo, da so v njegovem okusu uživali že naši dedki in babice.

Laško zlatorog pivo

Zlatoroga lahko naročate preko spletne strani

Ali ste vedeli, da je omenjena pijača najbolj prodajano pivo Pivovarne Laško? Razlog za to pa je seveda njegov unikaten okus in tudi to, da lepo steče po grlu. Njegove glavne sestavine so naslednje: voda, ječmen, hmelj in ječmenov slad. Če smo vas s tem natančnim opisom prepričali, potem vam svetujemo, da naročite Zlatorog pivo tudi vi! Predlagamo vam, da preko spletne strani Rundasekunda naročite paket s tem pivom. Paket vključuje 24 enot (0,5l na posamezno enoto), zanj pa boste odšteli samo 25,68 evrov. Poštar vam bo pošiljko dostavil v roku 2-3 dni, cena dostave pa znaša 2,99 evra. Ker piva najverjetneje ne boste spili takoj, vam predlagamo, da pločevinke s pivom skladiščite v kleti ali pa v katerem koli drugem, hladnem prostoru. Svetujemo vam, da v spletni trgovini pregledate še ostalo ponudbo pijač, ki so jih pripravili za vas. 

Paket Laško

Kozarci za pivo

Preden boste svojim gostom ali sebi postregli pijačo, poskrbite tudi za primerne kozarce za pivo. V kolikor jih nimate, vam svetujemo, da si ogledate ponudbo steklenih vrčkov, ki so jo za vas pripravili v spletni trgovini Rundasekunda. Da boste v stilu z Zlatorog pivo, vam svetujemo, da naročite vrčke za pivo z logotipom Laško. Prava oblika in vrsta kozarca namreč pripomore k boljši izkušnji pitja piva. Različne oblike kozarcev pa poskrbijo za najbolj primerno serviranje piva ter posledično še za izražanje arome. Laško vrček ima prostornino 0,3litra. Če se boste odločili za nakup, boste v enem paketu prejeli 6 vrčkov. Slednji imajo vgraviran logotip Laško. Ravno zaradi tega pa jih ni priporočljivo dajati v pomivalni stroj. Za šest kosov boste odšteli samo 15,90 evrov. S kozarci bo pivska izkušnja zares popolna!

Laško vrček

Brezalkoholno Zlatorog pivo

Vsi tisti, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne smete ali ne želite uživati Zlatorog piva, vam svetujemo, da poskusite brezalkoholno pivo. Gre za Laško Malt, ki predstavlja pravo osvežitev. Ta brezalkoholna pijača je narejena iz slada z okusom ananasa. Je gaziran osvežilen napitek, ki ne vsebuje alkohola. Pripravljen je na osnovi   ječmenovega slada in je 100 % naraven – tako po vsebini kot tudi po svojem značaju. Ker so pivovarji iskali idealno osvežitev, so okusu ananasa odvzeli sladkor in mu dodali veliko več sadja. Tako od sedaj naprej lahko doživite zares polno Malt izkušnjo! Na voljo je tudi Malt z okusom limone. Ta je vedno trezen in nikoli osladen! Pa naj tokratni članek zaključimo z dejstvom, ki pravi: »En Malt na dan še ne prinese pomladi, zato se brez slabe vesti z njim odžejajte tudi vi!«

Laško Malt

Razvajajte sebe in svoje bližnje z najbolj kakovostnimi pijačami, ki so varjene v največji slovenski Pivovarni Laško. Pa na zdravje!

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja